Почетна » Општини по мерка на децата » Повик за АНГАЖИРАЊЕ 5 ФАСИЛИТАТОРИ/КИ


Повик за АНГАЖИРАЊЕ 5 ФАСИЛИТАТОРИ/КИ


Првата детска амбасада во светот Меѓаши објавува повик за АНГАЖИРАЊЕ 5 ФАСИЛИТАТОРИ/КИ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА ЛОКАЛНО СТРАТЕШКО ПЛАНИРАЊЕ ЗА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА во рамки на проектот „Локална самоуправа за градови и заедници по мерка на децата“ во следните општини: Дебар, Виница, Велес, Гостивар и Кисела Вода.

Повеќе детали во врска со повикот можете да најдете во документите прикачени во прилог. 

Заинтересираните кандидати своите апликации треба да ги достават во просториите на Детската амбасада Меѓаши (ул.Коста Новаковиќ 22а, 1000 Скопје) не подоцна од 05.04.2024 година.

 

01. b8o4_invit_simp_en_PDF

A1. b8o5_itt_simp_en

A2. b8o3_contractnotice_simp_en

B. b8o2_contract_simp_en

B. I_b8d_annexigc_en

B. II_b8f_annexiitorglobal_en - 2

B. II_b8f_annexiitorglobal_en

B. III_b8g_annexiiiom_en

B. IV_b8h_annexivexperts_en

B. V_b8i1_annexvbudgetglobal_en

B. VI_b8j1_annexvifif_en

B. VI_b8j3_annexvilefind_en

C. I_b8o1_admingrid_simp_en

C. II_b8m2_evalgrid_global_en

D. b8o7_tenderform_simp_en