Почетна » Алтернативни извештаи » Aлтернативен извештај на невладините организаци кон државните извештаи за состојбата со правата на детето во република македонија


Алтернативен извештај на невладините организаци кон државните извештаи за состојбата со правата на детето во Република Македонија

Тука може да го симнете извештајот 

Преземи
PDF 1225 KB