Почетна » Информатори и публикации » Публикации » Алтернативен извештај на невладините организаци кон државните извештаи за состојбата со правата на детето во Република Македонија


Алтернативен извештај на невладините организаци кон државните извештаи за состојбата со правата на детето во Република Македонија

Тука може да го симнете извештајот 

Преземи
PDF 1225 KB

 

 Публикации