Почетна » Извештаи и истражувања » Финансиски извештаи


Тука може да го симнете Финансискиот извештај за 2022 година

 Преземи
  PDF 6.270 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2021 година

 Преземи
  PDF 3.223 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2020 година

 Преземи
  PDF 10.899 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2019 година

 Преземи
  PDF 1572 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2018 година

 Преземи
  PDF 1183KB

 Тука може да го симнете Финансискиот извештај за 2017 година

 Преземи
  PDF 1335 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2014 година

 Преземи
  PDF 1069 KBТука може да го симнете Финансискиот извештај за 2010 година

 Преземи
  PDF 144 KB