Почетна » Права на детето » Истражување за правата на детето, дискриминација и насилство


Фрекфенции - Перцепција на правата, дискриминацијата и насилството врз децата

 Преземи
  PDF 888 KBКростабулации по пол - Перцепција на правата, дискриминација и насилство врз децата

 Преземи
  PDF 964 KBПрава на детето