Почетна » Поддржувачи » Донации

Листа на досега обезбедени поддржувачи на кампањата за формирање на “Фонд за поддршка на деца и млади жртви на сексуална злоупотреба”
Граѓански организации, медиуми, институции

Младински Културен Центар-МКЦ Битола
Младинска коалиција СЕГА
Медиа принт (Вест, Утрински весник,  Дневник)
Алфа Телевизија
Скај нет и Скај нет плус телевизија
К-15 телевизија 
МТМ телевизија
Македонска телевизија (МТВ)
Сител
Град Скопје
 
Јавни личности
 
·         Влатко Стефановски

·         Андријана Јаневска

·         Марјан Стојановски

·         Елена Петревска

·         Бени Шаќири

·         Нора Шаќири

·         Лила Филиповска

·         Зоран Атанасовски-Монси

·         Ќазим Асотиќ

·         Милка Ефтимова

·         Игор Митровиќ

·         Јасминка Чакар

·         Ева

·         Бубо Каров

·         Дарко Анастасовски

·         Маја Вукичевиќ

·         Александар Масевски

·         Искра Трпева

·         Драган Спасов Дац

·         Ѓорѓи Кртсевски
 
Компании
 
·         Вип

·         Космофон

·         Т-мобиле

·         Two hearts продукција

·         К-15 продукција