Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.40


ВИПРО и Првата детска амбасада во светот – Меѓаши започнаа акција со производите на ВИПРО

Со секој купен производ од ВИПРО на кој што има бандерола со логото на МЕЃАШИ, граѓаните ги поддржуваат активностите на Првата детска амбасада во светот – Меѓаши кои донираат по 1 денар. Имено, ВИПРО отпечати 25000 бандероли и ги обележа своите производи со логото на Детската амбасада Меѓаши. ВИПРО и граѓаните на овој начин ја помогаат работата на Детската амбасада која има голема потврденост по доверба кај граѓаните според неколкуте последни истражувања што ги направи Институтот за социолошко и политички науки. Благодариме на ВИПРО и на сите граѓани кои ги купуваат производите на ВИПРО и со тоа ја помагаат нашите активности за одбрана и заштита на децата во Македонија