Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.35


Вип операторот донира број 077/14 34 24

075/14 34 24

донирајте 50,00 денари  

070/14 34 24

донирајте 100,00 денари

077/14 34 24

донирајте 100,00 денари

Ви благодариме!
Вашaтa донација ќе биде искористена за дневниот центар за деца на улица