Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.35

Поддршка од Швајцарската агенција за развој и соработка Претставена од канцеларијата за соработка во СкопјеНа 01 Април 2008 година, врз основа на договорот за техничка поддршка помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Швајцарија потпишан на 26 Октомври 1999 година, Швајцарската агенција за развој и соработка, претставена од канцеларијата за соработка во Скопје даде институционална поддршка на Првата детска амбасада во светот Меѓаши, Република Македонија во износ од 30.000 CHF за период од 01.04.2008 до 30.04.2009.

ИЗРАЗУВАМЕ ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ЗА ПОДДРШКАТА!!!