Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.35


ПОСЕТИ ОД ИТАЛИЈАНСКИТЕ ЕВРОПРАТЕНИЦИ И ITO SUPPORTING COMITY ОД ЈАПОНИЈА

Италијанскиот европаралментарец Alessandro Battilocchio и Претседателот на FIDEAS Dr. Giuliano Bartolomei во посета на Првата детска амбасада во светот Меѓаши