Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.35


ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ „СОНУВАЈ МИРНО“

   

    

    

    

   

На 29 април 2009, со почеток од 21:00 часот во дискотеката Hard Rock, ЦИРа и Првата Детска Амбасада во Светот Меѓаши организираат Хуманитарен концерт „Сонувај Мирно“. Концертот се организира во рамките на Кампањата за поддршка на деца и млади - жртви на сексуална злоупотреба. На концертот ке настапуваат: Елена Петреска, Иле Спасев, Мартин Србиновски, Марјан Стојановски, Зоран Џорлев, Игор Митровиќ, Браво Бенд, Силви Бенд, Влатко Лозановски, Дани, Џемини, Мартина, Ристо Самарчиев, Дони, Боби – Beetbox, Маја Саздановска, Влатко Илиевски, Ева, Тони Зен,Јован Јованов ,Александара Пилева, Next Time, Александар Масевски, Елвир Меќич, Даниел Стојмановски, Бени Шакири, Тања Б.,Деана Николовска, Андријана Јаневска, Биба Додева Водителка на концертот ќе биде Лила Филиповска Цена на влезница за концертот изнесува 150 денари.

    

   

   

Влезници може да се набават во просториите на ЦИРа (Диме Аницин 9, тел: 02 3114 855), Прва Детска Амбасада во Светото Меѓаши (тел: 02 2465 316) и во касата на Дискотеката Hard Rock.

 

 

 

 

 

 

                  Exclusive video

 


Медиумски покровители: МТВ, А1, А1 Ексклузив, Сител ТВ, Jungle TV, Алфа Тв, Канал 5 ТВ, City Радио, Метропполис радио, Нова Македонија, Утрински Весник, Дневник, Вечер и Вест.
Поддржувачи: Космофон, Two Hard Production, Community pictures и Дискотека Hard Roc

Песната Сонувај мирно, во изведба на група изведувачи, ја видите http://www.youtube.com/watch?v=Z_0T09oja5Q