Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.34


"Сонувај" - химна на кампањата за поддршка на децата и младите жртви на сексуална злоупотреба

Музика, текст, аранжман и продукција: Александар Масевски Пеат: Александра Пилева, Браво Бенд, Gemini, Бени Шаќири, Мартин Србиновски, Деана Николовска, Next Time, Елена Петреска, Даниел Стојмановски, Мартин Вучиќ, Андријана Јаневска, Иле Спасев, Танја Б и Александар Масевски


Слушнете ја тука:


погледнете го спотот тука!_________________________