Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.30


МОНОГРАФИЈА - ПОВИКОТ ПРОДОЛЖУВА И ПОНАТАМУ!По повод 15 - годишнината во тек е подготовката на монографијата за Првата детска амбасада во светот - Меѓаши. Досега монографијата ја подржаа следниве компании: Еуролинк осигурување, Комерцијална банка, Стопанска банка, Акцент медиа, Космофон, Академик Д-р Жан Митрев – Филип Втори, Брима Галуп, Д-р Пановски, University American College.


Повикот за поддршка на издавањето на монографијата и понатаму продолжува. Спонзорството ќе биде одбележано во нашиот електронски информатор, но и во самата монографија.

Можеме да понудиме неколку различни спонзорства, кои вклучуваат информации за Вашата компанија со вашето лого во монографијата

- 1/4 страница, колор – спонзорство чини 250 евра

- 1/2 страница, колор - спонзорство чини 400 евра

- цела страница во монографијата - генерален поддржувач 700 евра.

Контакт лице за подетални информации: Нина Чамински – Асистент за промоција и одржливост.

Контакт: 02/2463.900; 02/2465.316 или

е- маил: info@childrensembassy.org.mk