Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.30

ДОБРОТВОРНА АКЦИЈА ПО ПОВОД 20 ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ДРАГИ КРСТЕВСКИ-АМФИПокрај оваа добротворна акција на 19 септември по повод 20 годишнината од смртта на Драги Крстевски Амфи, неговиот син Горан Крстевски и неговата ќерка Лидија Јанакиевска донираат 50 000 денари на Првата детска амбасада во светот-Меѓаши. Драги Крстевски во текот на својот работен век работеше со децата и токму таа љубов кон децата е поттикот за оваа донација.