Почетна » Информатори и публикации » Информатори » Информатор бр.30

АПЕЛ ЗА ПОМОШ – ДА ГО СПАСИМЕ ТЕОПотребна е итна финансиска помош за лекување на три и пол годишниот Тео Тасев, на кого му е дијагностициран рак на лимфните жлезди, поради што треба да се лекува на клиника во Париз.

Вашиот придонес кон создавање фонд за средства кои ќе му помогнат на Тео во лекувањето можете да го дадете преку уплата на средства на следната жиро сметка: 300001000017753 или преку донација на 100 денари со повик од Вашиот мобилен телефон кон специјалните броеви за донации: 070 143 133 или 075 143 888.

Ви благодариме на сите за довербата.

Прва детска амбасада во светот-Меѓаши