Почетна » Активности » Детски работилнициДеца, јавете се ако сакате: 

Да станете член на големето светско детско семејствоДа се дружите со многу другарчиња


Да се допишивате со деца од целиот свет 
(преку писма или интернет )


Да учите странски јазици (Англиски, Германски, Албански, Грчки и Француски)                    Да цртате

Да се запознаете со работа на компјутерДа научите како се станува астрономДа научите занимсливости за земјите во светотДа бидете млади глумци или дел од нашиот тетар


Да учите за мирот во светот

Да ја чувате околината и приордата

Да спортувате и да се рекреирате

Да го поминувате слободното време забавно, корисно, едукативно и интересно

 

 

 Сетоа ова Ви го нудат нашите Детски Работилници!