Почетна » Архива » 2011


Седма година по ред Првата детска амбасада во светот – Меѓаши спроведува – Продажба на новогодишни честитки за реализирање на активностите на Амбасадата.


Со купувањето на новогодишните честитки ги поддржувате активностите на Детската Амбасада - Меѓаши. Честитките се единствени со уникатен дизајн кој што не може да се најде на ниту едно друго место. Средствата кои што ќе бидат собрани од честитките ќе бидат наменети за: - СОС - телефон за деца и млади 0800 1 22 22 (бесплатна линија) - Дневен центар за деца кои не одат на училиште - Бесплатна правна служба


За се што Ве интересира слободно контактирајте на тел: 02 / 2465- 316 и на mail: info@childrensembassy.org.mk