Почетна » Архива » 2008


Листа на поддржувачи на кампањата за формирање Фонд за поддршка на деца и млади жртви на сексуална злоупотреба
 

 


Јавни личности

 

· Влатко Стефановски · Андријана Јаневска · Марјан Стојановски · Елена Петревска · Бени Шаќири · Нора Шаќири · Лила Филиповска · Зоран Атанасовски-Монси · Ќазим Асотиќ · Милка Ефтимова · Игор Митровиќ · Јасминка Чакар · Ева · Бубо Каров · Дарко Анастасовски · Маја Вукичевиќ · Александар Масевски · Искра Трпева · Драган Спасов Дац · Ѓорѓи Кртсевски 
 

Граѓански организации, медиуми, институции


Младински Културен Центар-МКЦ Битола ; Младинска коалиција СЕГА ; Медиа принт ; (Вест, Утрински весник, Дневник) ; Алфа Телевизија ; Скај нет и Скај нет плус телевизија  ; К-15 телевизија ; МТМ телевизија ; Македонска телевизија (МТВ) ; Сител ; Град Скопје


Компании

 

· Вип · Космофон · Т-мобиле · Two hearts продукција · К-15 продукција

 Лица за контакт за дополнителни информации:


               
Зоран Стојковски                                           М-р Драги Змијанац

Извршен директор-ЦИРа                                 Извршен директор
                                                                  Детската Амбасада Меѓаши

                                                                                           

Контакти :

ЦИРа: тел. 02-3114855 лок. 105 ; моб. 071-248-209; e-mail: zorans@cira.org.mk

Амбасада Меѓаши: тел.02-2465 316; моб:070/075 255-372; e-mail: dzmijanac@childrensembassy.org.mk